Γλυκό Ψυγείου
Υλικά:
1 τσουρέκι
2 φακέλους κρέμα στιγμής
1 φάκελο σαντιγί στιγμής
1 φλιτζάνι τσαγιού νερό
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
καρύδια
Εκτέλεση:
1) Βουτυρώνεις ένα ταψάκι και στρώνεις το τσουρέκι σε φέτες. Σε ένα κατσαρολάκι βράζεις το νερό με την ζάχαρη και περιχύνεις το τσουρέκι τόσο όσο να είναι μελωμένο.
2) Φτιάχνεις την κρέμα στιγμής έτσι όπως λέει η συσκευασία. Μπορείς να διαλέξεις όποια γεύση θέλεις.
3) Την στρώνεις πάνω από το τσουρέκι και την αφήνεις λίγο να σφίξει.
4) Φτιάχνεις την σαντιγί όπως λέει η συσκευασία και την στρώνεις πάνω από την κρέμα.
5) Τέλος, γαρνίρεις με τριμμένο καρύδι ή με αμύγδαλο ή φιστίκι αιγίνης. Το τοποθετείς στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει.