Κορμός σοκολάτας με τσουρέκι
Σας έμεινε τσουρέκι? Δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα!
Για 4-6 άτομα
250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
8 φέτες τσουρέκι Νανούρης ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας κακάο
1 συσκευασία γάλα ζαχαρούχο
Εκτέλεση
Στο κάδο του μίξερ και στη μεσαία σκάλα ανακατεύουμε το βούτυρο κομμένος σε κομμάτια και σε θερμοκρασία δωματίου με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
Κόβουμε τις φέτες τσουρεκιού σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο μείγμα. Ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες. Διατηρείτε στην κατάψυξη.
Σερβίρεται κρύο.
Δεν εχω λογια!!! Ενας πανευκολος κορμος που ομως δεν υστερει στην νοστιμια!!!
Σας προτινω να την δοκιμασετε!!!!!